Νιου Τζέρσεϊ

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νιου Τζέρσεϊ

Ακίνητα προς πώληση στο Νιου Τζέρσεϋ

New JersNew Jersey Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας (Μέση Ατλαντική). Βρίσκεται στα βορειοανατολικά από το κράτος της Νέας Υόρκης, ανατολικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό, στα νότια από το Delaware, στα δυτικά και στα βορειοδυτικά από την Πενσυλβανία. Ο ποταμός Hudson αποτελεί μέρος των βορειοανατολικών συνόρων, ο ποταμός Delaware και ο κόλπος με το ίδιο όνομα σηματοδοτούν τα νότια και βορειοδυτικά σύνορα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που βρίσκονται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας (Μέση Ατλαντική). Βρίσκεται στα βορειοανατολικά από το κράτος της Νέας Υόρκης, ανατολικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό, στα νότια από το Delaware, στα δυτικά και στα βορειοδυτικά από την Πενσυλβανία. Ο ποταμός Hudson αποτελεί μέρος των βορειοανατολικών συνόρων, του ποταμού Delaware και του ομώνυμου κόλπου στα νότια και βορειοδυτικά σύνορα.
Δεν είστε σίγουροι αν πρόκειται για ένα ενδιαφέρον τόπο όπου το κυνήγι για πώληση ακινήτων στο Νιου Τζέρσεϋ αλλά αν διαβάσετε την περιγραφή μας, την επισκόπηση της αγοράς ακινήτων θα μπορούσατε να έχετε μια ιδέα γι 'αυτό.

Το Νιου Τζέρσεϊ είναι βορειοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ με περίπου 130 μίλια ακτογραμμή του Ατλαντικού. Η πρωτεύουσα είναι Trenton αλλά οι μεγαλύτερες πόλεις ανά πληθυσμό είναι το Newark και το Jersey City. Στην Liberty City όπου βρίσκεται το Liberty State Park, από όπου φεύγουν τα οχηματαγωγά πλοία για το κοντινό νησί Ellis, υπάρχει το ιστορικό Μουσείο Μετανάστευσης και το εικονικό Άγαλμα της Ελευθερίας.

Την άνοιξη η αγορά ακινήτων έχει φτάσει σε καλό σημείο και όπως το 2017 τα αποθέματα είναι στενά και οι τιμές των κατοικιών είναι ισχυρές. Η αβεβαιότητα σχετικά με τους νέους φόρους και την έκπτωση των προπληρωμένων περιουσιακών στοιχείων προκάλεσε ορισμένους πωλητές να βρουν έναν τρόπο να περιμένουν, μια περιορισμένη προσφορά και ώθησε τους αγοραστές του New Jersey να αναρωτηθούν αν υπήρχε ανακούφιση στο προσκήνιο.
Εδώ είναι οι 4 τάσεις των ακινήτων του New Jersey για να μάθετε αν ψάχνετε για ακίνητα προς πώληση στο New Jersey για το 2018.

Οι πρόσφατες φορολογικές αλλαγές διατηρούν ορισμένους πωλητές ακινήτων προς πώληση στο Νιου Τζέρσεϋ στο περιθώριο.

Το New Jersey έχει τον υψηλότερο συντελεστή φορολογίας ακινήτων ή το μέσο ποσό των οικιστικών ακινήτων που καταβάλλεται πραγματικά ως ποσοστό της αξίας του σπιτιού.

Οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στο New Jersey συνεχίζουν να αυξάνονται.
Το μειωμένο απόθεμα υποστηρίζει τις τιμές κατοικιών στο New Jersey. Η πρώιμη ζήτηση για την εαρινή αγορά το 2018 δείχνει έντονη ζήτηση για σπίτια, δύο από την άποψη της έντονης ανάπτυξης και μιας υγιούς αγοράς εργασίας.

Αν και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων αναμένεται να αυξηθούν το 2018, παραμένουν ιστορικά χαμηλά. Οι τρέχουσες τιμές στα 30ετή σταθερά στεγαστικά δάνεια είναι περίπου 4,5.

Η πρωτεύουσα του κράτους και το κομητειό κάθισμα, Trenton βρίσκεται σε μια περίοδο γιγαντιαίας αφύπνισης. Η ευρεία αναζωογόνηση και η νέα ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχουν συμβάλει στην εμφάνισή της ως σημαντικό εμπορικό και κυβερνητικό κέντρο και είναι ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για ένα ακίνητο προς πώληση στο Νιου Τζέρσεϋ. Μια ποικιλία από γειτονιές προσφέρει πολλές δυνατότητες στέγασης και πολλοί προσελκύονται από τα γραφικά παλιά σπίτια διαθέσιμα σε μέτριες τιμές.

Τα φορολογικά κίνητρα και οι ισχυροί οργανισμοί υποστήριξης της γειτονιάς ενθαρρύνουν περαιτέρω αυτή την τάση προς ανανέωση Το Trenton προσφέρει εξαιρετική ιδιοκτησία προς πώληση στο Νιου Τζέρσεϋ, αλλά και πολύ καλά σχολεία και πολυάριθμες πολιτιστικές υπηρεσίες, από τη συμφωνική στο θέατρο έως τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Νιου Τζέρσεϋ. Αποφοίτησε και ζούσε στο Νιου Τζέρσεϋ

        Το New Jersey: ένας από τους προορισμούς με «τρελή πολιτισμική ταυτότητα» είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη, το Νιούαρκ με τους 500.000 κατοίκους της, επέτρεψε σε αυτό το έθνος να πάρει το ψευδώνυμο "Κήπος Κράτος". Παρ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 34366

Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Νιου Τζέρσεϊ, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

450,743.41EUR
Πώληση
Άλλο (Συγκρότημα)

175.59 m²
Όμορφο σπίτι 4 υπνοδωματίων 3 λουτρών σε μια καταπληκτική οικογενειακή γειτονιά, μόλις μίλια από τη Νέα Υόρκη. Σε ιδανική τοποθεσία στο τέλος ενός πολ...
Cod. 3489

Πώληση Βίλα, Νιου Τζέρσεϊ, Newark, Newark, Newark

2,839,328.54EUR
Πώληση
Βίλα

390 m²
Για την πώληση, ανεμπόδιστη ευρύ Bay
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Πώληση Βίλα, Νιου Τζέρσεϊ, Trenton, Trenton, Trenton

5,229,736.21EUR
Πώληση
Βίλα

547 m²
Προς πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB